DISSENYEM

NOUS HÀBITATS

DISSENYEM

NOUS HÀBITATS

''Construïm noves formes de viure''

''Cultura és cultivar, habitar, cuidar, servir, honrar''

Cases

Com vull viure?

Reflexionar sobre les formes de viure és un bon punt de partida per començar a tenir idees de com ha de ser la casa on voleu viure. Majoritàriament quan parlem d’habitatge, simplifiquem i diferenciem entre cases i pisos. L’elecció d’una tipologia o l’altre és una decisió personal però moltes vegades està altament condicionada per l’entorn on hem/volem viure i per la nostra economia personal. Així doncs, per accedir a un habitatge, escollim una d’aquestes tres opcions: llogar-lo, comprar-lo o construir-lo.

Per sort, la realitat és molt més complexa, rica, i variada. Un habitacle és un lloc destinat a ser habitat; pot ser fix o mòbil; pot estar aïllat o agrupat amb altres habitacles; pot albergar una persona o comunitats senceres. Les possibilitats són infinites i les limitacions les estableix un mateix. Cadascú ha de ser lliure d’escollir com vol viure.

REEV Arquitectura tenim la missió d’ajudar-vos a desenvolupar els vostres projectes d’habitatge. Tenim la il·lusió d’impulsar noves formes de viure, per això, estudiem tota classe de projectes amb el compromís de guiar-vos cap a la seva realització.

Reformes, rehabilitacions i ampliacions

Reciclar, Recuperar, Reutilitzar

El temps és una variable complexa. Els arquitectes el tenim molt en compte a l’hora de materialitzar els projectes, però sovint, ens costa valorar els seus afectes sobre la configuració de l’espai arquitectònic. Durant el transcurs del temps, les nostres necessitats canvien constantment. L’evolució del nombre de membres d’una família que viuen sota un mateix sostre al llarg del temps, és l’exemple més senzill d’entendre la flexibilitat que requereix un habitatge. Malauradament, la majoria de les construccions tendeixen a ser rígides i requereixen intervencions per poder adaptar-se a les necessitats canviants de les persones.

Des de REEV Arquitectura t’ajudem a impulsar els teus projectes de reforma, rehabilitació i ampliació d’habitatges.

Altres serveis

  • Inspecció Tècnica dels Edificis (ITE)
  • Certificats d’Eficiència Energètica (CEE)
  • Cèdules d’Habitabilitat
  • Certificats de superfícies
  • Aixecament de plànols
Close Menu